Jaarstukken 2019

Onderzoek Reuma Nederland

Onderzoekenquête voor Reumapatiënten

Word collectant voor ReumaNederland

Onderzoek 1

Beste allemaal,

Voor mijn opleiding ergotherapie doe ik onderzoek naar de invloed van een reumatische aandoening op het bezoeken van concerten en festivals. Om erachter te komen wat de invloed is, zou ik graag willen weten wat ervaringen van mensen met een reumatische aandoening zijn als het gaat over het bezoeken van concerten en festivals. Om inzicht te verkrijgen in deze ervaringen heb ik een enquête opgesteld. Om deel te kunnen nemen maakt het niet uit of u concerten en festivals bezoekt of niet. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten. Daarbij zal ik de gegevens anoniem verwerken.

Indien u jonger bent dan 18 jaar, vraag ik u om eerst toestemming te vragen aan uw ouders of u mag deelnemen aan het onderzoek.

De link van de enquête is: https://www.enquetesmaken.com/s/fbc4460

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Anouk Somers

  1. Indien u bezig bent met het invullen van de enquête en niet meer deel wilt nemen of achteraf bedenkt dat u toch liever niet wilt deelnemen, dan mag u mij een mail sturen en dan zal ik ervoor zorgen dat de gegevens worden verwijderd. Mijn mailadres is anouksomers2001@outlook.com

Onderzoek 2

Geachte Heer/Mevrouw,

Allereerst het beste toegewenst in deze moeilijke periode. Graag wilden wij langskomen bij één van uw bijeenkomsten maar gezien de omstandigheden moeten wij u helaas via deze weg bereiken.

Wij zijn drie studenten Fysiotherapie en zijn momenteel bezig aan onze afstudeerscriptie. Het onderwerp van onze afstudeerscriptie betreft “beweeggedrag van mensen met Reumatoïde Artritis”. Naar ons inzien is er binnen de Fysiotherapie te weinig in kaart gebracht hoe deze groep zaken als beweging/oefentherapie ervaart en wat daarin bijvoorbeeld uw ervaringen, wensen en belemmeringen zijn. Hiervoor hebben we een digitale vragenlijst opgesteld die circa 15 minuten tijd in beslag neemt. Uw gegevens worden volledig anoniem verwerkt en wij kunnen verder ook niet inzien van wie de vragenlijsten afkomen. U zou ons er enorm mee helpen een vragenlijst in te vullen. Via onderstaande link komt u direct bij de vragenlijst terecht. Mocht u nog vragen hebben of graag telefonisch ondersteund willen worden bij het invullen kunt u ons bereiken via: 1620878boogaard@zuyd.nl of op het volgende telefoonnummer: 06-41412245.

Link vragenlijst: https://surveys.enalyzer.com?pid=keh7bepe