Voorstel tot ontbinding RPVA

Wat is Fyranet?
Fyra  staat voor  Fysiotherapie bij  Reumatische Aandoeningen.

Net  staat voor  Netwerk: een samenwerkingsverband tussen gespecialiseerde zorgverleners van patiënten met reumatische klachten.

Wij van ZorgWijzer.nl helpen je bij het kiezen van een passende en goedkope zorgverzekering. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze slimme en snelle zorgvergelijker. Hierin vergelijk je verschillende verzekeringen en zorgverzekeraars op basis van je eigen voorkeuren. Stap vóór 31 december over naar een andere zorgverzekering en bespaar fors op je zorgpremie. Je huidige polis wordt dan bovendien automatisch voor je opgezegd.

Wij streven naar een samenleving waarin iedereen tot zijn recht komt. Mensen met een lichamelijke handicap, een verstandelijke beperking of chronisch ziekte horen er volledig bij! Ze krijgen overal de kans om naar vermogen mee te doen.

De Roode Roos levert al meer dan 20 jaar orthomoleculaire voedingssupplementen van diverse fabrikanten tegen een voordelige prijs. Dit doen wij vanuit een centraal gelegen modern ingericht magazijn.

Natuurapotheek Dynamis is een gespecialiseerde Nederlandse leverancier van natuurlijke middelen. U kunt bij ons terecht voor Homeopathische, Fytotherapeutische en Orthomoleculaire middelen en daarnaast een ruim aanbod aan voedingssupplementen en reformproducten. Wij combineren de voordelen van een groot assortiment met een prima prijs.