Jaarstukken 2020

Wat is dat de Support Actie?

De Support Actie is een nationale loterij waarmee Nederlandse maatschappelijk organisaties fondsen kunnen werven. Maar liefst 80% van uw inleg komt rechtstreeks ten goede aan dat door u gekozen goede doel, zoals de RPV Apeldoorn e.o.!!!

Iedereen wint!
De mensen die meespelen in de Support Actie, doen dat in principe, omdat zij het doel van de actie een warm hart toedragen. Maar zij krijgen er ook iets voor terug: met het lot of loten van de Support Actie maken ze kans op prachtige prijzen.

Mocht u als supporter van de RPV Apeldoorn de hoofdprijs winnen, dan ontvangt de RPV Apeldoorn € 10.000,00.

Zo werkt het.
Eén lot kost € 5,50 per kwartaaltrekking. De Support Actie incasseert het bijbehorende bedrag van de door u opgegeven rekening. Op uw bankafschrift vindt u uw lotnummer(s) en de naam van het door u gekozen doel. U bepaalt met hoeveel loten en trekkingen u wilt meespelen.
U speelt mee tot wederopzegging.
De trekkingen zijn: eind maart, juni, september en december. Als u wint, krijgt u automatisch uw prijs overgemaakt of uitgereikt. Na iedere trekking maakt de Support Actie 80% van uw inleg (€ 4,40 per lot) over naar het door u gekozen doel, in dit geval de RPV Apeldoorn e.o.

Waar zijn de loten te koop?
Deelnemers moeten een formulier “Ja, ik word supporter!” invullen. Deze zijn verkrijgbaar bij het secretariaat van onze Reumapatiënten vereniging en bij al onze lezingen/activiteiten.

Of via deze link : Doe mee en steun ons! 

Voor de Support Actie is op 18 januari 2007 door het ministerie van Justitie vergunning verleend onder nummer C051.7/1044244.